На Рівненщині на хабарах затримали чотирьох поліцейських

На Рівненщині на хабарах затримали чотирьох поліцейських

Три працівники дорожньої поліції та слідчий "погоріли" на хабарах. / Фото: Прес-служба СБУ

Правоохоронці вимагали від 1 до 2 тисяч гривень.

У Рівненській області три працівники районних відділів дорожньої поліції і слідчий райвідділу поліції "погоріли" на хабарах, повідомляє прес-центр СБУ.

Двох поліцейських дорожньої поліції співробітники СБУ та прокуратури затримали у службовому автомобілі під час отримання 1500 гривень. Гроші вони вимагали від водія за повернення автомобіля та не складання протоколу про вчинення адміністративного правопорушення.

Ще один працівник дорожньої поліції отримав хабар у тисячу гривень за повернення вилученого водійського посвідчення. Співробітники СБУ затримали капітана поліції разом із посередником у службовому автомобілі.

Співробітники СБ України також затримали слідчого Рівненського райвідділу поліції під час отримання двох тисяч гривень. Старший лейтенант поліції вимагав цю суму з фігуранта кримінального провадження за перекваліфікацію та закриття кримінального провадження. Затримання відбулося на зупинці громадського транспорту.

За всіма фактами відкрито кримінальні провадження за ч. 3 ст. 368 Кримінального кодексу України.

Слідчому вже повідомлено про підозру у вчиненні злочину та обрано запобіжний захід – цілодобовий домашній арешт. Стосовно інших хабарників вирішується питання щодо повідомлення про підозру та обрання запобіжних заходів.

Нагадаємо, на Донеччині поліцейські "погоріли" на хабарі за повернення контрабанди, яку везли у зону АТО.

Повʼязані теми:

Наступна публікація