На Рівненщині СБУ затримала на хабарі працівника колонії

Здирника затримали під час отримання однієї тисячі гривень хабара за передачу засудженим трьох мобільних телефонів.

У Рівненській області співробітники Служби безпеки України затримали на хабарництві працівника однієї з виправних установ.

Про це повідомили у прес-центрі СБУ.

Зазначається, що продовж тривалого часу зловмисник систематично здирав гроші з родичів засуджених за передачу їм мобільних телефонів та інших предметів, заборонених на території колонії.

"Цінник "передачі" коливався від однієї до двох тисяч гривень", – йдеться у повідомленні.

Правоохоронці затримали здирника під час отримання однієї тисячі гривень хабара за передачу засудженим трьох мобільних телефонів.

У зв'язку з цим відкрито кримінальне провадження за ч. 3 ст. 368 Кримінального кодексу України. Наразі тривають слідчо-оперативні дії.

Нагадаємо, колишнього начальника Головного управління міграційної служби у Львівській області та його першого заступника засудили до 5 років позбавлення волі за вимагання та отримання хабара.

Зазначається, що начальник Головного управління Державної міграційної служби України у Львівській області та його перший заступник вимагали та одержали від підлеглого працівника неправомірну вигоду в сумі 2 000 доларів США та 4 000 грн, за це обіцяли не створювати перешкод у його службовій діяльності.

Повʼязані теми:

Наступна публікація