На Рівненщині весілля закінчилось масовою бійкою, стріляниною та перевернутим джипом

Заспокоювали сторони конфлікту три екіпажі бійців "Дніпра-1".

У Вараші (колишньому Кузнецовську) Рівненської області 26 червня ввечері під час святкування весілля стався масовий конфлікт між мешканцями міста та приїжджими мешканцями села Воронки.

Як повідомляє прес-служба поліції Рівненської області, повідомлення правоохоронцям надійшло близько 22 години. Слідчо-оперативна група встановила, що учасники конфлікту почали сваритись у закладі, а продовжили бійкою вже біля закладу.

"На допомогу варашівцям приїхали понад півсотні осіб. Частина з них зайшла до приміщення закладу та забарикадувала двері, а інша – продовжила бійку на вулиці. На місце події було направлено три екіпажі сил "Дніпра-1", які і припинили бійку", - йдеться у повідомленні поліції.

Під час сутички місцеві мешканці перевернули автомобіль "Mersedez E 320", який був припаркований поблизу розважального закладу.

За медичною допомогою ніхто з її учасників не звертався. З місця події правоохоронці вилучили гільзи для травматичного пістолета. Відкрито кримінальне провадження за статтею "хуліганство". Правоохоронці встановлюють обставини події та усіх осіб учасників бійки.

ОБЕРЕЖНО! НА ВІДЕО ПРИСУТНЯ НЕНОРМАТИВНА ЛЕКСИКА

Повʼязані теми:

Наступна публікація