На складі "Укроборонпрому" вибухнула авіаційна ракета – джерела ТСН

На складі "Укроборонпрому" вибухнула авіаційна ракета – джерела ТСН

Неофіційно отримана інформація про причину вибуху і стан поранених.

За інформацією ТСН, котра поки що не є підтвердженою офіційно, у Кролевецькому районі Сумської області на території випробувальної станції Державного науково-дослідного інституту хімічних продуктів ДК "Укроборонпром" вибухнула авіаційна ракета. Детонація відбулася при розвантаженні боєприпасів, які прибули для подальшої утилізації.

Одразу на місці вибуху загинули троє людей. Ще двох терміново госпіталізували до обласного центру. В одного з постраждалих проникаюче поранення ока. Інший перебуває в стані травматичного шоку внаслідок численних переломів. Обидва в реанімації.

Військовий прокурор уточнив, що на розвантаженні боєприпасів працювали 7 чоловік. Двоє, котрі на момент вибуху перебували в машині, не постраждали. Здетонувала ракета Х-72. Всього таких снарядів на склад прибуло 13.

На місці трагедії працюють слідчі та експерти. Офіційних коментарів повноважні особи поки що не дають. Наразі вся відома ЗМІ інформація про вибух була поширена прес-службою військової прокуратури. Джерела ТСН підтверджують її коректність.

Кореспондент ТСН Оксана Солодовник

Повʼязані теми:

Наступна публікація