На Тернопільщині із двома учнями, які померли на уроках, прощалися шкільними дзвониками

На Тернопільщині із двома учнями, які померли на уроках, прощалися шкільними дзвониками

Лікарі не змогли врятувати дітей

У школах влаштували прощальні лінійки.

У двох школах Тернопільщини померли учні. У селі Більче-Золоте на уроці фізкультури стало зле четвертокласниці, а наступного дня в обласному центрі шістнадцятирічний юнак не дожив до початку першого уроку . Причини смертей нині з'ясовують лікарі. А у школах у четвер були прощальні лінійки, - йдеться в сюжеті ТСН.19:30.

На подвір'ї тернопільської школи № 21 учні вишикувалися, наче для урочистої лінійки. У цілковитій тиші діти чекали катафалк. Іван Черкавський учора прийшов на заняття, сів за свою парту і уже не зміг підвестися. Іван був єдиною дитиною у родині. Кажуть, що мав хворе серце, недавно переніс ангіну і лише повернувся після хвороби.

Іван був звільнений від уроків фізкультури, йому були протипоказані фізичні навантаження. Однокласники його запам'ятали спокійним і чуйним хлопцем. В останню путь випускника проводжали друзі і шкільний дзвінок.

Маленькі четвертокласниці, які очолювали жалобну процесію, сумно калатають у дзвіночки. Так уся школа села Більче-Золоте ховала дев'ятирічну Настусю Тимків. Дівчинці стало зле на фізкультурі, коли виконували вправи на перекладині. Лікарям повернути до життя дівчинку не вдалося.

За попередніми результатами відомо, що у дитини раптово зупинилося серце. Анастасія була спортсменкою, обожнювала футбол. Виступала на усіх шкільних концертах, бо займалася ще й танцями.

Анастасія - теж єдина дитина у родині. Дівчинка жила з бабусею. Мама упродовж п'яти років з перервами працювала за кордоном. У день смерті доньки якраз мала від'їжджати знову на роботу в Італію. Кажуть, що Настуся дуже побивалася за матір'ю і просила, щоб та її не полишала.

Нагадаємо, що раніше на уроці української мови помер школяр

Кореспондент ТСН Світлана Павук.

У двох школах Тернопільщини померли учні

У двох школах Тернопільщини померли учні

Повʼязані теми:

Наступна публікація