На Тернопільщині СБУ на багатотисячному хабарі затримала керівника військкомату

Правоохоронці затримали полковника у робочому кабінеті під час отримання ним 66 тисяч гривень.

У Тернопільській області на багатотисячному хабарі Служба безпеки України затримала одного з керівників тернопільського облвійськкомату.

Про це повідомили у прес-центрі СБУ.

Одного з керівників Тернопільського обласного військового комісаріату було викрито на хабарництві.

"Здирник вимагав від свого підлеглого 280 тисяч гривень за сприяння у призначенні на керівну посаду", - йдеться у повідомленні.

У відомстві зазначили, що правоохоронці затримали полковника у робочому кабінеті під час отримання ним частини обіцяної "винагороди" у розмірі 66 тисяч гривень. Наразі військовою прокуратурою проводиться досудове розслідування у кримінальному провадженні за статтею "Одержання неправомірної вигоди".

Вирішується питання стосовно повідомлення військовому комісару про підозру та обрання йому запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Нагадаємо, у Балті Одеської області заступник командира роти військової частини пообіцяв працевлаштувати громадянина за хабар у 400 доларів США.

Старшого лейтенанта у затримали оперативники Управління захисту економіки Нацполіції, УСБУ в Одеській області та слідчі військової прокуратури Одеського гарнізону, йдеться в повідомленні правоохоронців.

Повʼязані теми:

Наступна публікація