На Тернопільщині судимий за вбивство пасинка після звільнення за "законом Савченко" убив дружину

Суд позбавив чоловіка волі на 14 років, з яких він відсидів 8,5. 

На Тернопільщині судимий за вбивство 5-річного пасинка, вийшовши з тюрми за "законом Савченко", убив свою дружину.

Вбивця відсидів лише вісім з половиною років і 30 червня цього року вийшов на волю за законом Савченко, передає прес-служба Нацполіції Тернополя.

Після звільнення злочинець оселився у будинку дружини у селі Мала Лука. Вона дозволила, оскільки жила зі своїм новим співмешканцем у сусідній області. Час від часу жінка навідувалася до законного чоловіка в гості, з яким вони разом випивали. Однак після однієї з поїздок 1 грудня вона зникла.

Зазначається, що правоохоронці  почали розшукувати зниклу 42-річну Олену Вуздеревич 6 грудня. Однак у ході слідства правоохоронці запідозрили, що до зникнення жінки причетний її офіційний чоловік.

Уже 9 грудня він зізнався, що, будучи напідпитку, під час сварки через ревнощі убив дружину ножем, її тіло розчленував, спакував у мішки та викинув у річку Збруч.

"Наразі оперативники знайшли лише тулуб жінки. Пошуки інших частин тіла продовжуються. Поліцейські проводять слідчі дії", - йдеться у повідомленні.

Згідно з повідомленням, 5 жовтня 2007 року, коли чоловіку було 22 роки, після сварки зі співмешканкою він вбив її п'ятирічного сина. Спочатку він двічі кинув дитину головою до підлоги, щоб той перестав плакати. Аби приховати сліди злочину злочинець, прив'язав до тіла дитини каменюку і викинув у криницю. За цей злочин суд позбавив його волі на 14 років, з яких він відсидів 8,5.

Однак жінка пробачила вбивство свого сина і вийшла заміж за вбивцю, коли він відбував покарання. Проте не дочекалася його повернення і почала жити з іншим.

Повʼязані теми:

Наступна публікація