На відкритті ГОГОЛЬFEST Влад Троїцький влаштує "Шоу В."

На відкритті ГОГОЛЬFEST Влад Троїцький влаштує "Шоу В."

"Шоу В." - це не звичайний музичний концерт, а перфоманс нового типу, який поєднає багато жанрів. 

16 вересня на Арт-заводі Платформа відбудеться відкриття IX Міжнародного фестивалю сучасного мистецтва ГОГОЛЬFEST. Кульмінацією відкриття стане проект Владислава Троїцького "Шоу В." за участі гурту Dakh Daughters, Нової опери, цирку, ляльок, віджеїв. Як і завжди, в перший день фестивалю на відвідувачів чекає масштабне видовще.

"Шоу В." - це не звичайний музичний концерт, а перфоманс нового типу, який поєднає багато жанрів: театр, музику, цирк, оперу, театр ляльок та медіа-арт. У проекті звучатимуть нові пісні гурту Dakh Daughters. Також у шоу бере участь колектив Нової опери, відомий створенням вистав "Коріолан" та "IYOV".

"Це розповідь про те, як вчилися будувати вавилонську вежу та про те, що таке вавилонська блудниця. Це майже детективна історія, яка розповідає, чому  вавилонську вежу було зруйновано. А загалом відкриття матиме настрій такого собі іронічного життєрадісного преапокаліпсису", - розповідає режисер Владислав Троїцький 

Попередній продаж квитків на "Шоу В." відкрито 18 серпня. Вартість квитка складає 120 грн, а у день відкриття – 150 грн. Квитки можна придбати за посиланням - https://www.concert.ua/ua/eventpage/gogolfest

Також 16 вересня глядачі зможуть побачити відкриття візуальної програми під кураторством Євгена Березницького, а також відкриття візуального проекту "Продажне мистецтво". Спецпроект Центру Довженка у рамках кінопрограми відкриє показ фільму "Вавилон ХХ". Лаундж-зону фестивалю відкриє Арт-еко-квартал. Хореографічна та театральна програми представлять свої перші вистави, квитки на які будуть продаватися окремо. Свої спецпроекти представлять відомі проекти "Ulichnaya eda" та барахолка Кураж Базар.

Міжнародний мультидисциплінарний фестиваль сучасного мистецтва ГОГОЛЬFEST 2016 створюється у партнерстві з креативним кластером Арт-завод Платформа, новим місцем сили для сучасного мистецтва. Фестиваль відбудеться з 16 по 25 вересня на території  Арт-заводу (вул. Біломорська, 1).

Наступна публікація