На Європейській площі знепритомніла вірянка УПЦ МП

Жінці надали допомогу на місці.

Сьогодні, 27 липня, на Європейській площі у Києві розпочався фінальний етап хресного ходу УПЦ МП, під час якого не обійшлось без прикрих випадків.

Як передає кореспондент ТСН з місця подій, одна з вірянок знепритомніла. До жінки миттєво підійшли медики, які чергують на площі, привели до тями та відвели до карети швидкої.

В цілому захід відбувається спокійно. Зазначимо, що день у столиці ясний та спекотний, вже станом на 10 ранку повітря прогрілося до 27 градусів, а вдень, коли відбуватимуться основні заходи хресного ходу, очікується не менше 30 градусів.

Як відомо, напередодні МВС заборонило йти ходу через весь Київ, побоюючись провокацій, адже на шляху слідування однієї з колон було виявлено бойові гранати. Вірян транспортом підвезли безпосередньо на Європейську площу. Звідти вони о 12:30 піднімуться на Володимирську гірку, де о 13:00 відбудеться молебень до Дня хрещення Київської Русі. Звідти хресний хід о 13:30 знову вирушить до Європейської площі, а потім вулицями Грушевського та Мазепи – до Києво-Печерської Лаври.

На Європейській площі хресний хід УПЦ МП зустріли плакатами "п'ята колона".

27 липня в Києві фінішує хресний хід вірян Української православної церкви Московського патріархату. Через заходи у столиці перекрита для руху низка вулиць, охороняє вірян велика кількість силовиків.

Кореспондент ТСН Валерія Ковалінська

З сутичками та зображенням Путіна під Києвом був зірваний хресний хід зі сходу

З сутичками та зображенням Путіна під Києвом був зірваний хресний хід зі сходу

Повʼязані теми:

Наступна публікація