На Закарпатті футбольні ворота вбили дитину

На Закарпатті футбольні ворота вбили дитину

На Закарпатті футбольні ворота вбили дитину

На Закарпатті загинула дитина

Трагедією завершилася звичайні дитяча гра у м'яч.

Загибеллю 10-річного хлопчика закінчився футбольний матч на Закарпатті. У селі Станове дітлахи вирішили пограти у футбол на сільському стадіоні, а під час гри на п'ятикласника впали металеві ворота, йдеться в сюжеті ТСН.19:30.

Хлопчина стояв на воротах. Один із ударів влучив у поперечину. Ворота рівновагу, захиталися і почали падати. Дитина цього не бачила, бо стояла до них спиною і слідкувала далі за грою.

Залізяччя з усього розмаху вдарило хлопчину по голові. Замість того, аби негайно викликати медиків, хлопець із братом пішки пішли додому. До лікарні хлопця привезли лише за півтори години вже непритомного. Комп'ютерна томографія показала надтяжку політравму голови та перелом основи черепа.

За життя дитини лікарі боролися десять днів. "Було прийнято рішення про оперативне есктренне втручання, видалення гематоми, трепанацію черепа, але травми були несумісні з життям. Дитина перебувала на штучній вентиляції легенів. Кома третього ступеня, яка є несумісною з життям", - каже завідувач реанімацією обласної дитячої лікарні Антон Кізман.

Версій загибелі дитини дві: нещасний випадок і недбалість власників воріт-убивць. Правоохоронці з'ясовують, кому належали ті ворота.

Цього місяця на Закарпатті трьохтонна брила впала на дітей, що бавилася біля неї. Двох ударом відкинуло в калюжу, а 9-річному хлопчику причавило обидві ноги.

Кореспондент ТСН Ірина Коваленко

Загибеллю дитини закінчився футбольний матч на Закарпатті

Загибеллю дитини закінчився футбольний матч на Закарпатті

Повʼязані теми:

Наступна публікація