На Закарпатті масштабно палав оздоровчий комлекс, евакуювали десятки людей

Рятувальники гасили пожежу всю ніч.

На Закарпатті у ніч проти четверга, 29 вересня, у селі Лісарня сталася масштабна пожежа в оздоровчому комплексі.

Про це повідомили у прес-службі управління ДСНС України у Закарпатській області

"28 вересня о 22:46 на пункт зв'язку державної пожежно-рятувальної частини № 17 надійшло повідомлення про пожежу в приміщенні спального корпусу №1 та адміністративно-ресторанного корпусу оздоровчого комплексу Belle Royalle за адресою: Мукачівський район, с. Лісарня", - йдеться у повідомленні.

Як з'ясували рятувальники на місці події, спалахнула покрівля та мансардний поверх будівлі спального корпусу №1 та адміністративно-ресторанного корпусу оздоровчого комплексу.

Також повідомляється, що під час гасіння пожежі були евакуйовані 25 мешканців комплексу. Вгамувати полум'я вдалося лише на ранок, близько 6-ї години.

"Знищено покрівлю, мансардний поверх, пошкоджено товарно-матеріальні цінності та конструктивні елементи будівлі на загальній площі 2300 кв. м", - розповіли у ДСНС.

На щастя, обійшлося без постраждалих та жертв, наразі правоохоронці встановлюють причини займання.

Нагадаємо, днями біля Броварів під Києвом палав склад гумових підошв для взуття. На околиці села Княжичі, де палали 800 квадратів складських приміщень, здійнявся стовп чорного диму. Рятувальники боролися з вогнем декілька годин, роботу ускладнював жахливий сморід гуми, яку, аби загасити, необхідно повністю залити водою.

Повʼязані теми:

Наступна публікація