На Закарпатті на російські фури "полюють" мобільні дозори

На Закарпатті на російські фури "полюють" мобільні дозори

Фото: Mukachevo.net

Активісти заблокували лише одну з чотирьох трас, якими можна потрапити на територію області.

Блокада російських вантажівок у Закарпатті продовжується, але заторів на дорогах немає. Про це у коментарі ТСН.ua розповів голова ГО учасників бойових дій "Побратими України" Микола Марчишак.

"Ми не перешкоджали руху інших автомобілів. Водіїв російських вантажівок ввічливо попросили, щоб вони розверталися, тому що ми проводимо громадську акцію протесту і маємо намір не пропустити їх в Європу через Україну", - зауважив Марчишак.

Активісти заблокували лише одну з чотирьох трас, якими можна потрапити до Закарпаття. Проте Микола Марчишак запевнив, що на решті доріг настільки погнане покриття, що водії фур навряд чи наважаться поїхати тими шляхами. Тим не менш, про всяк випадок там чергують "мобільні блокпости".

"Але там є мобільні групи. Є люди, які спостерігають. У випадку, якщо будуть спроби проїзду, то мобільні групи оперативно зможуть заблокувати дорогу", - розповів Марчишак.

Блокування російських вантажівок

Акція блокування руху російських вантажівок Україною почалася 11 лютого у Закарпатті. Наступного дня протестну хвилю підхопили Львівська область та Волинська, яка була першою на шляху фур з РФ, які заїжджали туди з Білорусі.

Справа в тому, що кілька днів тому Польща заборонила російським вантажівкам в'їзд і пересування по своїй території. Тож вони змінили свій маршрут, включивши до нього Україну.

Безстрокова акція з блокування руху російських фур швидко поширюється Західною Україною

Безстрокова акція з блокування руху російських фур швидко поширюється Західною Україною

Повʼязані теми:

Наступна публікація