На Закарпатті п'яний депутат за кермом авто втікав від поліції та погрожував розправою

На Закарпатті п'яний депутат за кермом авто втікав від поліції та погрожував розправою

На Закарпатті п'яний депутат за кермом авто втікав від поліції та погрожував розправою

Фото: Національна поліція України

У затриманого чоловіка не виявилося документів на машину.

На Закарпатті за кермом "Жигуля" затримали 55-річного депутата напідпитку, який кидався на поліцейських і погрожував розправою.

Про це повідомили у відділі комунікації поліції Закарпатської області.

"Ввечері 20 серпня працівники поліції під час патрулювання зупинили в с. Біласовиця Воловецького району автомобіль ВАЗ-21014, на якому не горіла права фара", - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, водій не зупинився на вимогу правоохоронців, тому їм довелось його наздоганяти і заблокувати.

За даними поліції, за кермом перебував 55-річний директор територіального центру з надання допомоги пристарілим або особам похилого віку, який є депутатом Воловецької районної ради.

Затриманий чоловік мав ознаки алкогольного сп'яніння і поводився брутально, зокрема, обзивав поліцейських, погрожував їм звільненням, а також фізичною розправою, тому правоохоронці вдягли на нього кайданки.

Також з'ясувалося, що у чоловіка не було при собі посвідчення водія та документів на авто. Окрім цього, він відмовився від проходження освідування на ступінь алкогольного сп'яніння.

"На правопорушника складено три адмінпротоколи, зокрема й за керування ТЗ в стані сп'яніння. А остаточне рішення щодо нетверезого депутата – за судом", - додали у поліції.

Нагадаємо, раніше у Рівному депутат напідпитку влаштував ДТП та перекидав провину на товариша. Порушника вгамовували чотири екіпажі поліцейських.

Повʼязані теми:

Наступна публікація