На Закарпатті жінка за 300 гривень хотіла проскочити кордон без черги

На Закарпатті жінка за 300 гривень хотіла проскочити кордон без черги

На Закарпатті жінка за 300 гривень хотіла проскочити кордон без черги

Фото: YouTube/ДПСУ

З початку року зафіксовано вже 500 подібних випадків.

На Закарпатті прикордонники затримали жінку, яка за хабар хотіла проїхати кордон поза чергою, повідомляють у прес-службі ДПСУ.

На пункті пропуску "Тиса" жінка намагалась підкупити прикордонників Чопського загону та запропонувала грошову винагороду у розмірі 300 гривень, аби  поза чергою потрапити до суміжної країни. Замість цього вона була запрошена до службового приміщення для оформлення справи за ознаками злочину, передбаченого ч.1 статтею 369 ККУ "Пропозиція, обіцянка або надання неправомірної вигоди службовій особі", яку було передано співробітникам Національної поліції.

У відомстві зазначають, що з початку року уже зафіксовано 500 випадків пропонування хабара співробітникам Держприкордонслужби з боку громадян, які намагалися "обійти" закон. Більшість порушників мали негаразди з документами, намагалися заплатити за переміщення контрабандного товару, або намагались підкупити правоохоронців, щоб подолати лінію кордону у незаконний спосіб. 

Раніше на міжнародному пункті пропуску через українсько-польський кордон в автомобілі громадянина Німеччини виявили гранату.

Повʼязані теми:

Наступна публікація