У Запоріжжі представили нового очільника Нацполіції області

У Запоріжжі представили нового очільника Нацполіції області

Фото: Міністерство внутрішніх справ України

Ним став полковник поліції Олег Золотоноша.

Сьогодні, 18 січня, у Запорізькій області представили нового очільника Головного управління Національної поліції області — Олега Золотоношу.

Про це повідомили у прес-центрі Міністерства внутрішніх справ України.

Під час заходу заступник Голови Національної поліції України Олексій Руденко подякував тимчасовому керівнику поліції Запорізької області полковнику поліції Івану Пазинічу за роботу.

"Дякую Вам за те, що несли нелегку ношу. Сподіваюсь, що цей досвід Ви застосовуватимете і надалі та розкриватимете злочини, як Ви вмієте", – зазначив Руденко.

Він також зазначив, що новообраний глава поліції в серпні 1998 року розпочав службу в органах внутрішніх справ. Після закінчення академії МВС України у червні 2005 року продовжив службу на оперативних та керівних посадах ГУМВС України в Дніпропетровській області.

Від червня 2014 до листопада 2015 – начальник Управління протидії злочинності в сфері економіки ГУМВС України в Дніпропетровській області. Від грудня 2015 до 2016 року - перший проректор Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ, кандидат юридичних наук.

"Під час виступу новий керівник Головного управління Національної поліції в Запорізькій області полковник поліції Олег Золотоноша розповів, що розуміє покладену на нього відповідальність. Основним завданням є для нього і має бути для його підлеглих захист населення та забезпечення правопорядку", – йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, у Міністерстві внутрішніх справ опублікували список з 64 кандидатів на посаду голови Національної поліції. Відповідний список зареєстрованих для участі у консультативному конкурсі був оприлюднений на офіційному сайті  МВС.

У списку 64 особи, з яких 59 мають юридичну освіту, 18 наразі працюють у поліції. У МВС повідомили, що конкурс почнеться вже 18 січня та пройде у п'ять етапів. За результатами п'яти етапів конкурсу комісія шляхом голосування визначає не більше трьох фінальних претендентів.

Повʼязані теми:

Наступна публікація