На заводі Фірташа в анексованому Криму сталася аварія, є жертви

На заводі Фірташа в анексованому Криму сталася аварія, є жертви

Фото: УНІАН

За попередніми даними, причиною аварії міг стати поганий технічний стан тисячокубової цистерни з водою.

На заводі "Кримський титан" сталася аварія, в результаті якої загинула співробітниця підприємства, ще одна отримала важкі травми. Вона госпіталізована знаходиться в реанімації.

Про це заявили у прес-службі так званого "МНС" в анексованому Криму, повідомляє ТАСС.

"Стався розрив тисячокубової ємності з водою. Недалеко від неї знаходилися дві жінки, потоком води їх вдарило: одна отримала травми і госпіталізована до Красноперекопської лікарні, друга, 1984 року народження, від отриманих травм померла", - зазначив представник прес-служби Володимир Іванов.

За попередніми даними, причиною аварії міг стати поганий технічний стан цистерни. Після аварії російська прокуратура почала перевірку підприємства.

"Кримський титан" знаходиться в місті Армянськ на півночі півострова і належить структурам українського олігарха Дмитра Фірташа.

Нагадаємо, що український олігарх Дмитро Фірташ вигадав схему постачання ільменіту - сировини для виготовлення титану - з Межиріченського гірничо-збагачувального комбінату, що на Житомирщині, на "Кримський титан", який розташований на территорії окупованого Криму.

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Аваріі та ДТП
Наступна публікація