На Житомирщині чоловік випадково вистрілив із гвинтівки у живіт 2-річному племіннику

На Житомирщині чоловік випадково вистрілив із гвинтівки у живіт 2-річному племіннику

Фото: pixabay.com

До медиків родичі звернулися лише, коли дитині стало зле.

У селі Гальчині Житомирської області 20-річний чоловік випадково вистрелив у живіт маленькому племіннику із пневматичної гвинтівки.

Про це повідомили в облвідділі комунікацій ГУ Нацполіції.

"Хлопчика, якому 2 роки 10 місяців, увечері 21 серпня з підозрою на апендицит було доставлено до районної лікарні. Однак під час подальшої діагностики медики з'ясували, що у нього поранення черевної порожнини з ушкодженням кишківника", - йдеться у повідомленні із посиланням на лікарів.

Після цього дитину доправили до дитячої обллікарні, де вночі прооперували та вилучили кулю, повідомивши про інцидент до поліції.

"Хлопчик разом з 33-річною матір'ю, братом, двома сестрами та іншими родичами тимчасово проживають у будинку бабусі", - розповіли у відділку.

Як з'ясували правоохоронці, 19 серпня чоловік запросив племінника та свою сестру на відпочинок на березі місцевої водойми, куди взяв із собою пневматичну гвинтівку. За його словами, не упевнившись, що зброя розряджена, він випадково вистрілив у свого племінника, поціливши йому у живіт. Проте, зупинивши кровотечу, родичі хлопчика вирішили не звертатися до лікарів, лише увечері 21 серпня, коли йому стало зле, вони викликали швидку, замовчавши факт поранення дитини зі зброї.

Наразі правоохоронці порушили кримінальне провадження за фактом завдання дитині тілесних ушкоджень та вилучили гвинтівку, з'ясування всіх обставин інциденту триває. Стан хлопчика, який перебуває в обласній лікарні, медики оцінюють як тяжкий.

Нагадаємо, на Тернопільщині сталася кривава стрілянина. Чоловік із рушниці вбив двох поліцейських, а також свою дружину.

Повʼязані теми:

Наступна публікація