На Житомирщині госпіталізували підлітка з 50% опіками тіла через невдалу спробу селфі

На Житомирщині госпіталізували підлітка з 50% опіками тіла через невдалу спробу селфі

Фото: УНІАН

15-річний хлопець спробував залізти на нерухомий вагон та зробити фото, внаслідок чого постраждав.

На Житомирщині у місті Бердичів 15-річного хлопця госпіталізували з 50% опіками тіла через невдалу спробу селфі на потязі.

Інцидент стався 26 червня пізно ввечері, повідомили у прес-центрі Головного управління Національної поліції в Житомирській області.

"До поліції надійшло повідомлення про госпіталізацію до реанімаційного відділення лікарні 15-річного хлопця із залізничного вокзалу міста. Поліцейські встановили, що підліток отримав тілесні ушкодження у вигляді опіків тіла, знаходячись на нерухомому вагоні залізниці. Триває з'ясування всіх обставин", - йдеться у повідомленні.

Як повідомили у службі, хлопець, прогулюючись неподалік залізничного вокзалу, вирішив зробити селфі на даху одного з вагонів. Для цього він спробував залізти на нерухомий вагон, що перебував за 250 м від приміщення вокзалу, а у результаті отримав електричний опік 50% тіла.

Наразі триває з'ясування всіх обставин. Було розпочатого кримінальне провадження за статтею "Необережне тяжке або середньої тяжкості тілесне ушкодження".

Нагадаємо, 15 червня, у Київській області, на даху електропоїзда Фастів – Київ підлітка вразило електрострумом під час спроби зробити селфі. Унаслідок інциденту хлопець отримав опіки 25% тіла.

Також в "Укрзалізниці" розповіли, що з початку року сталося вже 15 випадків ураження електрострумом, з них 5 – з дітьми. Дев'ять осіб, з яких одна дитина – загинули.

Повʼязані теми:

Наступна публікація