На Житомирщині невідомі вчинили криваву перестрілку та кинули у натовп гранату

Чоловіки були озброєні пістолетами та гвинтівками.

У ніч проти 16 січня в центрі Олевська, що в Житомирській області, сталася кривава стрілянина.

Про це у Facebook повідомив журналіст Олександр Ніколайчук.

Він зазначив, що у місто приїхали щонайменше три авто, із яких вибігли невідомі особи спортивної зовнішності і почали стріляти в людей біля кафе та парковки. Чоловіки були озброєні пістолетами та гвинтівками.

Окрім того, під час зіткнення хтось із приїжджих кинув у натовп гранату. Унаслідок цього, багато людей отримали поранення різного ступеня.

"Когось забрала швидка, хтось поїхав до лікарні з друзями або небайдужими людьми, інші – розбіглися та займаються самолікуванням. Бандити посідали в авто та поїхали за межі міста. Наскільки мені відомо в Житомирській області введено план "Сирена", а до Олевська відправлено спецзагін поліції", - зазначив Олександр Ніколайчук.

За словами журналіста, Олевська районна лікарня перебуває під посиленою охороною. А поблизу зібралися десятки  обурених хлопців, надають допомогу своїм друзям та вимагають неупередженого розслідування перестрілки.

"На території лікарні особисто перебуває начальник Олевського райвідділу поліції та головний прокурор. Відбувається документування факту. Медперсонал наляканий, тому що бандитів на території лікарні бачили з автоматами, так як серед тяжко поранених щонайменше двоє немісцевих", - додав журналіст.

Окрім того, сьогодні, 16 січня, о 11 годині люди збираються на місці розстрілу, аби привернути увагу до бурштинового краю. 

Нагадаємо, раніше у Старому Селі Рокитнівського району на Рівненщині сталася стрілянина з пораненими та заручником. У населеному пункті вже кілька років не вщухають пристрасті довкола незаконного промислу бурштину. Розбори були такі, що в них відмовлялися втручатися навіть правоохоронці. Невідомі з автоматичною зброєю приїхали начебто для того, щоби "покривати" видобуток бурштину. 

Повʼязані теми:

Наступна публікація