В Інституті ядерних досліджень затримали невідомого з підробленими документами

В Інституті ядерних досліджень затримали невідомого з підробленими документами

Фото: pixabay.com

Затриманий мав недійсне посвідчення журналіста.

Військовослужбовцями Національної гвардії України, що несуть службу з охорони Інституту ядерних досліджень НАНУ, було затримано громадянина, який проводив відеознімання режимного об'єкта, повідомляє прес-служба Північного оперативно-територіального об'єднання Нацгвардії.

Зокрема, чатовий молодший сержант помітив поблизу поста підозрілого чоловіка та повідомив про це начальника варти. Своєю чергою, військовослужбовці тривожної групи затримали правопорушника.

Чоловік відверто плутався у свідченнях щодо свого місця роботи, а показане ним посвідчення журналіста під час подальшої перевірки виявилось недійсним.

Затриманий разом з вилученими речовими доказами переданий співробітникам поліції Голосіївського управління Національної поліції для подальшого з'ясування обставин події, про інцидент повідомлено Службу безпеки України.

Нагадаємо, 16 серпня із вибитими дверима та журналістами провели обшук в офісі ДПСУ на кордоні зі Словаччиною. До головної будівлі Державної прикордонної служби України нагрянули слідчі військової прокуратури разом зі спецпризначенцями "Корду" шукати вирубані на Закарпатті ліси. Олег Слободян упевнений, що силовики увірвалися до їхнього офісу показово: для цього розтрощили двері та привезли журналістів. Аналогічний обшук відбувається у Чопській прикордонній заставі.

Повʼязані теми:

Наступна публікація