Начальниця пошти майже за рік вкрала понад 130 тис. грн пенсій – прокуратура

Начальниця пошти майже за рік вкрала понад 130 тис. грн пенсій – прокуратура

Фото: УНІАН

Під час слідства виявлено 35 фактів підроблення документів.

Прокуратура Києва завершила розслідування у кримінальному провадженні стосовно начальника одного із відділень пошти Києва в підробленні документів та привласненні пенсій.

Про це повідомили у прес-службі прокуратури міста Києва.

Встановлено, що протягом січня – жовтня 2016 року обвинувачена вносила неправдиві відомості до документів про отримання громадянами пенсій та соціальних допомог, натомість сама отримувала ці кошти та витрачала їх на власний розсуд.

"Загалом під час слідства виявлено 35 фактів підроблення документів та привласнення зловмисницею соціальної допомоги та пенсій 29 осіб на загальну суму понад 130 тис. грн", – йдеться у повідомленні.

За результатами досудового розслідування начальниці відділення повідомлено про підозру у вчиненні злочинів, передбачених статтями "Службове підроблення" та "Привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем".

Наразі обвинувальний акт скеровано до Солом'янського районного суду м. Києва для розгляду по суті.

Нагадаємо, групу шахраїв, які залишили селян з голодною кутею, затримали чернігівські правоохоронці. Псевдоблагодійники обіцяли стареньким надбавки до пенсії, субсидії та щедрі продуктові набори до Різдва від місцевої влади. Крупи, цукор, олія — кому що і скільки треба, записували у спеціальний блокнот. Це, власне, був лише привід зайти у будинок на розвідку.

Повʼязані теми:

Наступна публікація