Нацрада оприлюднила рішення щодо долі "Інтера" після скандалу з шеф-редактором

Нацрада оприлюднила рішення щодо долі "Інтера" після скандалу з шеф-редактором

На "Інтері" влаштують перевірку / Фото: УНІАН

На каналі постійно транслюють заборонений контент.

Нацрада з питань телебачення і радіомовлення призначила позапланову перевірку на телеканалі "Інтер" після скандалу навколо сюжету про Небесну Сотню.

Про це повідомила Українська правда із посиланням на "Інтерфакс-Україна".

Крім того, перевірку призначили через транслювання каналом фільмів, які порушують законодавство України, відповідно до якого у країні заборонено транслювати фільми та серіали, вироблені в РФ або спільно з російськими продакшн-студіями, після 1 січня 2014 року.

"За результатами моніторингів Нацрада виявила в ефірі "Інтера" трансляцію фільмів "Верни мою любов", "Легковажна жінка" і "Я буду чекати тебе завжди", вироблених в РФ в 2014 році, що є порушенням українського законодавства", - повідомили у видання.

Однак, скандал навколо каналу, головним чином, розгорівся через прямий ефір під час сюжету про загиблих героїв Небесної Сотні у програмі "Подробиці тижня".

Тоді на фоні сюжету з'явився голос креативного продюсера, громадянки Росії Марії Столярової з нецензурною лайкою.

Нагадаємо, 24 лютого колишню редакторку "Подробностей недели" Марію Столярову після скандалу з сюжетом про Небесну Сотню видворили з України під супроводом СБУ. Раніше у середу "Інтер" повідомив про звільнення Столярової "за згодою сторін". Столярова опинилась у центрі скандалу після того, як вилаялась під час включення з Майдану, де відбувалось вшанування героїв Небесної сотні. Після цього Нацрада телерадіо та СБУ заявили, що проведуть перевірку заяв Столярової, яка, крім того, зробила у соцмережах низку одіозних заяв.

Повʼязані теми:

Наступна публікація