Надвідверте декольте та закордонні подорожі: що постить у соцмережах білява "доцент"

Жінка "прославилася" порушенням правил ПДР та грубою суперечкою з поліцією.

У соціальній Мережі "Одноклассники" ЗМІ вдалося розшукати ймовірну сторінку білявої порушниці зі Львова, яка погрожувала поліції та заявила, що працює в ЛНУ ім.Франка.

Крім того, доцент юридичного факультету Львівського національного університету імені Івана Франка Дмитро Гудима опублікував на своїй сторінці у Facebook світлину порушниці із посиланням на її сторінку в Instagram.

 

Шановні "френди", завдяки Вам ніби вже ідентифіковані "герої" відео з "доцентом" і "професором" "кандидатом юридичних на...

Опубліковано Дмитрієм Гудымою 19 березень 2016 р.

В обох соцмережах жінка має нік SvetlanaBlondi.

Сторінка білявої порушниці рясніє світлинами нарядах з відвертим декольте та десятками селфі. Крім того, судячи з фотографій, жінка активно подорожує, оскільки постить свої зображення на фоні екзотичних пейзажів та океану.

На сторінці білявки багато фотографій взуття з яскравими стразами та ювелірних прикрас. 

Нагадаємо, що у суботу, 19 березня, Патрульна поліція Львова оприлюднила запис із білявкою, яка порушивши ПДР, погрожувала поліції. Більш того, її чоловік заявив, що вони-юристи, а його дружина працює доцентом в ЛНУ ім. Франка.

Однак, представниця ВНЗ пояснила, що порушниця не числиться серед професорсько-викладацького складу університета. Крім того, в університеті також обіцяють оприлюднити у понеділок, 21 березня, офіційний лист з приводу цієї ситуації.

У Львові жінка-порушник, що представилася доцентом, погрожувала звільненням патрульним

У Львові жінка-порушник, що представилася доцентом, погрожувала звільненням патрульним

Повʼязані теми:

Наступна публікація