Нахімовець, який не зрадив Україну, повернувся із навчання в Англії

Нахімовець, який не зрадив Україну, повернувся із навчання в Англії

Нахімовець, який не зрадив Україну, повернувся із навчання в Англії

Філіп Македонський, який не зрадив Україну та не залишився у захопленій росіянами академії військово-морських сил імені Нахімова в Севастополі, повернувся з Англії / Фото: ТСН

Зараз Філіп Македонський має повернутися до Одеської Академії, на 4-й курс. 

Курсант Філіп Македонський, який не зрадив Україну та не залишився у захопленій росіянами академії військово-морських сил імені Нахімова в Севастополі, повернувся з Англії. Там він півтора року проходив курс у Британському королівському військово-морському коледжі. Туди його і ще двох юнаків за патріотизм і успіхи у навчанні відправила Одеська Морська академія. 

Коли у квітні 2014 року в Академії імені Нахімова підіймали російський прапор, він разом із товаришами вийшов зі строю. Вони переїхали навчатися до Одеси. Звідти - трьох курсантів - відправили в Англію - уряд Британії оплатив їм навчання у престижному королівському морському коледжі, йдеться в сюжеті ТСН.19.30.

Зараз Філіп Македонський має повернутися до Одеської Академії, на 4-й курс. Здобуті у Великобританії знання - мріє застосувати вже в рідних навчальних стІнах.

"Ті знання, які я здобув там – привезти їх сюди і представити їх у наших військово-морських силах, змінити нашу програму на більш сучасну", - розповів він про свої плани.

В Одеській академії - пишаються своїми курсантами, які гідно пройшли навчання в британському королівському морському коледжі. І погоджуються - іноземний досвід для слухачів академії - вже незабаром справді буде затребуваний.

Сам Філіп Македонський каже - вірить у Військово-морські сили України. Але до адмірала дослужитись не мріє. Кабінетна робота не для нього - майбутній офіцер хоче служити в морі. 

Нахімовець Філіп Македонський повернувся з Англії

Нахімовець Філіп Македонський повернувся з Англії

Повʼязані теми:

Наступна публікація