Нападника на дружину Турчинова звинуватили у спробі вбивства

Нападника на дружину Турчинова звинуватили у спробі вбивства

Фото: УНІАН

Правоохоронці планує клопотати про взяття Оленцевича під варту

Скандальному юристу із Донецька Володимиру Оленцевичу, який напав на дружину секретаря РНБО Олександра Турчинова Ганну, повідомили про підозру у замаху на життя. Про це повідомили у прес-службі прокуратури м. Києва.

У прокуратурі зазначають, що звинувачення висунуто Оленцевичу за ч. 3 ст. 15 ч.1 ст. 115 КК України (незакінчений замах на умисне вбивство).

"Так, 25 травня близько 16-і години вказаний чоловік зайшов у приміщення столичного університету та з ножем накинувся на одну із співробітниць закладу, яку помилково сприйняв за дружину голови РНБО. Злочинні дії нападника вдалося присікти працівнику Управління державної охорони України, який і затримав зловмисника", - йдеться у повідомленні.

Наразі готується клопотання про обрання підозрюваному запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Нагадаємо, на дружину голови РНБО Олександра Турчинова було скоєно збройний напад. Зловмисник напав на Ганну Турчинову прямо в інституті, де вона працює. Злочинця знешкодила і затримала Нацполіція.
Дружина голови РНБО Олександра Турчинова та її колега, яка була поруч, не постраждали.

Нападником на дружину секретаря РНБО Олександра Турчинова виявився відомий юрист із Донецька Володимир Оленцевич. За даними правоохоронців, затриманий Оленцевич прославився своїми судовими позовами щодо скасування Указів про присвоєння Степану Бандері та Роману Шухевичу звань Героїв України. Також він намагався оскаржити у суді помилування нинішнього очільника ГПУ Юрія Луценка і  позивався щодо незаконного відсторонення Віктора Януковича від влади.

Повʼязані теми:

Наступна публікація