Не словами: український митець вшанував подвиг "кіборгів"

Наразі до серії увійшло п'ять плакатів.

Український режисер та викладач Андрій Приймаченко продовжив роботу над новою серією плакатів і увіковічнив подвиг "кіборгів" у новому постері.

Нагадаємо, що раніше у Мережі з'явилося нова серія плакатів від Приймаченка.

Детальніше про нову серію постерів Приймаченко розповів у ексклюзивному коментарі ТСН.ua.

"Не словами - це серія про події, річниці яких ми дуже любимо відзначати маршами, концертами, мітингами та іншими публічними заходами. Однак ці всі заходи зазвичай обмежуються гарними і не дуже промовами (але завжди гучними). Але ми забуваємо одну важливу річ: ті всі люди, причетні до тих подій - люди діла, а не слова. І пам'ятати про них потрібно теж не словами, а ділами. Зробити усе можливе, щоби потреби в геройствах не було. Героїзм, зрештою, це не слова, а вчинки", - зауважив Приймаченко.

Наразі до серії увійшло п'ять плакатів, які мають нагадати українцям про героїв Крут, пожежників Чорнобиля, найбільший бій в історії УПА та події в Одесі у 2014 році тощо.

21 січня 2015 року завершилася перша фаза оборони Донецького аеропорту від російсько-терористичних військ. Більшість силовиків, які протягом 242 днів обороняли летовище, покинули руїни, що від нього залишилися. 19-20 січня впали останні бетонні перекриття Донецького аеропорту. Під завалами терміналу загинув 51 "кіборг".

Цьогоріч на честь героїв оборони летовища в багатьох українських містах відбулися концерти оркестрів. А у Києві відкрилася виставка, присвячена "кіборгам".

Голлівудські кінокомпанії хочуть зняти фільм про українських кіборгів

Голлівудські кінокомпанії хочуть зняти фільм про українських кіборгів

 

Повʼязані теми:

Наступна публікація