Не вважайте людей за бидло - батько героя Небесної сотні

Не вважайте людей за бидло - батько героя Небесної сотні

Володимир Голоднюк нагадав про поняття "очевидний злочин".

Батько героя Небесної сотні Устима Голоднюка Володимир закликав владу не прикриватися гучними заявами про розслідування злочинів на Майдані Незалежності в 2014 році. 

Про це він заявив в ефірі програми "Право на владу".

"Я розумію, що політики, на то вони і політики, вміють красиво говорити. Але я вас дуже прошу, можновладці, не вважайте людей за бидло. Прикриваючись красивими словами, ви розповідаєте нам, що потрібно щось десь зробити, і скільки ви зробили. Є таке поняття, як очевидний злочин. Якщо Іван вкрав свиню, не потрібно чекати поки від тієї вкраденої свині і виробленої консерви, що також є злочином, хтось помре. Треба його садити до в'язниці, що він вкрав свиню, а потім розслідувати те, що він зробив зіпсовані консерви, кудись продав і хтось від них помер", - зазначив Володимир Голоднюк.

Раніше син героя Небесної сотні Сергія Бондарчука Володимир заявив, що президент України безпосередньо впливає на розслідування справи щодо масових вбивств у центрі Києва взимку 2014 року. Як приклад він навів право глави держави визначатися з кандидатурами генерального прокурора і глави СБУ.

Повʼязані теми:

Наступна публікація