Неділя посипатиме майже всю Україну снігом. Прогноз погоди на 4 грудня

Неділя посипатиме майже всю Україну снігом. Прогноз погоди на 4 грудня

Фото: УНІАН

Удень у більшості регіонів буде 1-6 градусів морозу.

У неділю, 4 грудня, в Україні буде хмарно з проясненнями. У більшості областей невеликий сніг, вночі у західних областях помірний. На дорогах ожеледиця.

Температура вночі 6-11 градусів морозу, вдень 1-6 градусів морозу. У південній частині вночі 0-5 градусів морозу, вдень від 2 градусів морозу до 3 градусів тепла, на Одещині до 5 градусів тепла.

Вітер західний, північно-західний, 5-10 м/с.

Про це йдеться в прогнозі Українського гідрометцентру.

У Києві часом падатиме невеликий сніг – висота снігового покриву зросте на 4-5 см. На дорогах ожеледиця. Вітер північно-західний, 5-10 м/с. Температура вночі 6-8 градусів морозу, вдень 3-5 градусів морозу.

У Львові вночі падатиме сніг, удень невеликий. Вітер північно-західний, помірний. На дорогах ожеледиця. Температура вночі 4-6 градусів морозу, вдень 1-3 градуси морозу.

У Дніпрі злегка сніжитиме. На дорогах ожеледиця. Вітер північно-західний, 5-10 м/с. Температура вночі 7-9 морозу, вдень 2-4 градусів морозу.

В Одесі ніч пройде без опадів, удень падатиме мокрий сніг з дощем. На дорогах ожеледиця. Вітер західний, помірний. Протягом вночі 1-3 градуси морозу, вдень 2-4 градуси тепла.

У Харкові падатиме невеликий сніг. На дорогах ожеледиця. Вітер західний, 7-12 м/с. Температура вночі 7-9 градусів морозу, вдень 2-4 градуси морозу.

У Карпатах уночі падатиме сніг, удень невеликий. Вітер північно-західний, 5-10 м/с. Температура протягом доби 6-11 градусів морозу. Висота снігового покриву вже становить 5-14 см.

Прогноз погоди в Україні на 4 грудня 2016 року / Фото: Укргідрометцентр

Повʼязані теми:

Наступна публікація