"Недосконалий закон": "Люстратор 7.62" дізнавався, як скандально відомі злочинці потрапляють під амністію

"Недосконалий закон": "Люстратор 7.62" дізнавався, як скандально відомі злочинці потрапляють під амністію

Подробиці у підсумковому випуску "Люстратор 7.62" у неділю, 24 квітня, об 11:00.

У неділю, 24 квітня, об 11:00 в ефірі телеканалу "2+2" вийде підсумковий "Люстратор 7.62" Журналісти проекту провели власне розслідування та дізнались, чому закон, який мав допомогти правоохоронцям працювати більш ефективно, швидко проводити слідчі дії та утримувати підозрюваних у СІЗО якомога менше, в реальності став приводом для звільнення вбивць і рецидивістів.

Нещодавно набув чинності закон, за яким суди зобов'язані враховувати засудженим кожен день, проведений в слідчих ізоляторах, як два дні відбуття покарання. В дійсності цей закон дозволив достроково вийти на волю багатьом злочинцям. Під дію закону, зокрема, потрапив засуджений депутат Віктор Лозинський.

Журналіст програми "Люстратор 7.62"  Аліна Кац провела власне розслідування, та спробувала з'ясувати, де зараз перебуває Лозинський, якого було звільнено на початку квітня. Також автор сюжету дізналась хто ще зі скандально відомих  злочинців може найближчим часом опиниться на волі?

У другій частині випуску програми "Люстратор 7.62" вийде продовження розслідування журналістки Олександри Глазунової щодо минулого одіозного політика Олександра Співаковського, колишнього проректора Херсонського педагогічного університету, який наразі претендує на пост голови Комітету Верховної Ради з питань освіти.

"Люстратор" продовжує уважно стежити за діяльністю пана Співаковського, та розповідатиме про результати свого розслідування в ефірі телеканалу "2+2".

Подробиці у підсумковому випуску "Люстратор 7.62" у неділю, 24 квітня, об 11:00.

Наступна публікація