Негода може повністю відрізати анексований Крим від Росії

Росія може позбутися зв'язку з українським півостровом вже у найближчі дні.

Керченська поромна переправа, яка наразі є єдиною транспортною артерією, що пов'язує анексований Крим з материковою Росією, знову може призупинити свою роботу через негоду, що насувається.

Про це повідомляє прес-служба єдиної транспортної дирекції в Криму. За даними метеослужб, на Керченській переправі 23-24 вересня очікується погіршення погоди - дощі й посилення вітру до 25-30 метрів за секунду.

Станом на 10.00 вівторка, 23 вересня, в порту "Крим" своєї черги на пором очікують 1050 автомобілів.

Нагадаємо, Росія у березні 2014 року, ігноруючи всі міжнародні договори, анексувала український Крим. На часі Керченська поромна переправа є єдиною транспортною артерією, що пов'язує Крим з материковою Росією. На переправі курсують шість поромів.

Після анексії Криму Росією переправа почала зазнавати додаткового транспортного навантаження. Якщо в липні-серпні спостерігалися багатокілометрові черги на пором у бік Криму в порту "Кавказ", то в серпні такі ж черги відмічені в напрямку з Криму на Кубань.

Як повідомлялося раніше, на шляху з Росії до Криму на часі величезні черги. Люди обурені умовами, в яких їм доводиться чекати на переправу.

Повʼязані теми:

Наступна публікація