Негода на Дніпропетровщині: десятки знеструмлених населених пунктів та підтоплені вулиці

Рятувальники ліквідують наслідки негоди.

У Дніпропетровській області через негоду, яка вирувала напередодні, 10 серпня, ввечері, знеструмлені 10 населених пунктів.

Про це повідомили в прес-службі ДСНС України.

"10 серпня, близько 19:30, внаслідок несприятливих погодних умов (гроза, сильні пориви вітру) у трьох районах Дніпропетровської області (Новомосковському - 3, Криничанському - 17 та Софіївському - 2) сталося знеструмлення 22 населених пунктів", - йдеться у повідомленні.

Також зазначається, що у Дніпрі та Кривому Розі частково підтопило деякі вулиці, за попередніми даними, через захаращеність водостічних систем, проте за декілька годин вода зійшла.

"У Кривому Розі сталося падіння близько 17 дерев, внаслідок чого пошкоджено 2 автомобілі по вул. Якіра, 22, покрівлі 2 приватних будинків по вул. Олейникова, 22, та Шполянська, 109", - додали у ДСНС, наголосивши, що жертв та постраждалих немає.

За словами депутата Дзержинської райради у Кривому Розі В'ячеслава Колісника, в одному з парків міста через потужну зливу утворились "озера", а на вулиці Металургів прямо на житловий будинок по дотичній впало дерево, яке знесло декілька балконів і розбило кілька вікон.

Нагадаємо, раніше Полтаву накрила жахлива злива із градом розміром 5-копійчаної монети. У деяких випадках опади сягали розміру курячого яйця.

Повʼязані теми:

Наступна публікація