Неспокійний вечір в Ужгороді: п'яний суддя тікав від поліції, а СБівець збив пішоходів

Суддю вже ловили п'яним за кермом, але той уникнув відповідальності.

Увечері 9 грудня в Ужгороді сталися одразу дві резонансні події, винуватцями яких виявилися місцевий суддя та співробітник СБУ.

Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив журналіст Віталій Глагола, також про це розповів народний депутат Мустафа Найєм у групі "Ужгород" у Facebook.

За словами журналіста, о 21.50 чоловік на "Mercedes" збив двох пішоходів на "переході смерті" на Минайській. Потерпілих із переломом ключиці і саднами забрали у лікарню.

Винуватець ДТП представився як Олександр Лях. За словами Найєма, він є співробітником СБУ, а потерпілі – іноземці.

Журналіст Глагола зазначає, що СБівець мав явні ознаки алкогольного сп'яніння. Про це сказав і патрульний поліцейський на місці пригоди.

Ще одна скандальна подія сталася із місцевим суддею Михайлом Ротмістренком. Він не зупинився на вимогу патрульних, після чого чотири екіпажі поліції ганялися за ним упродовж півтори години. Суддю впіймали, коли він заїхав у поле.

У Ротмістренка патрульні відчули запах алкоголю, але той відмовився від огляду на місці. Коли його привели до наркодиспансеру, суддя сказав: "А як я тут опинився? Де моя машина? Я вдома спав взагалі".

Віталій Глагола зазначає, що суддя вже раз пив за кермом, але уникнув відповідальності за це.

Повʼязані теми:

Наступна публікація