Невідомі відновили стеження за журналістами "Секретних матеріалів"

Невідомі відновили стеження за журналістами "Секретних матеріалів"

Фото: ТСН.ua

Команда програми пов'язує стеження з розслідуванням дистрибуції цигарок.

У суботу, 23 липня, були виявлені нові факти стеження за журналістами проекту "Секретні матеріали", який виходить на каналах групи 1+1 медіа.

Під офісом редакції зафіксовано два автомобілі, які супроводжують виїзди знімальних груп і постійно знаходяться біля будівлі.

Відновлення стеження команда програми пов'язує з розслідуванням компанії з дистрибуції цигарок "Тедіс-Україна". На що вказує низка фактів, в тому числі, об'єкти спостереження.

"Один із автомобілей стеження - Daewoo Nexia золотистого кольору з номерним знаком АI8579EB – також брав участь у стеженні за журналістами програми в квітні цього року (2016, - ред.), і який тоді ми власними силами блокували під нашим офісом", - розповів Олександр Дубінський, шеф-редактор проекту.

Керівництво 1+1 медіа занепокоєно відсутністю дій з боку правоохоронних органів. Жодна заява, подана редакцією за попередніми переслідуваннями, досі не була розслідувана. Ми звертаємось до відповідних органів з вимогою взяти на контроль новий випадок і провести розслідування належним чином. А також взяти до уваги, що за останній період почастішали випадки переслідування, погроз та фізичної розправи над журналістами. Зокрема, в середу, 20 липня, в Києві був убитий відмий журналіст Павло Шеремета, за яким також проводилось зовнішнє стеження.

Повʼязані теми:

Наступна публікація