Нік Вуйчич зустрівся з героями АТО та підтримав проект "Переможці"

Соломія Вітвіцька записала велике ексклюзивне інтерв'ю з Ніком Вуйчичем

Неперевершений Нік Вуйчич, лідер громадської організації "Життя без кінцівок" 25-го вересня, у неділю, вдруге завітав до Києва на зустріч-лекцію для тисяч українців, з-поміж яких було багато людей і дітей ыз протезами та на інвалідних візках.

Цього разу Нік презентував соціальну програму "З Богом можливе все!" і волів більше зробити, щоб допомогти українцям. Всі квитки були доступними за 50 гривень, а понад 3000 місць організатори подарували. В межах свого візиту Нік також зустрівся з політиками та бізнесменами, зокрема, з Віталієм та Володимиром Кличками, завітав до Верховної Ради України, щоб донести важливі меседжі. Як зазначив Нік: "У першу чергу я  говорив їм, що треба бути чесними, правильно ставитися до сім'ї і так само до своєї країни. Кожен в цьому світі і люди з інвалідністю мають свою унікальну цінність". Нік Вуйчич багато розповів про свою історію життя, про своїх рідних та близьких, про те, як він став успішним, як подолав розчарування, що за мету він ставить перед собою, які приголомшливі події він бачив за останні роки своєї роботи, як важливо знаходити в собі сили та змінювати життя на краще, про чарівні приклади таких перетворень, як важливо мати надію та берегти родину.

Організатором візиту Ніка в Україну цього разу стала комунікаційна агенція "Ключові стратегії". Особливим партнером всієї програми візиту людини-легенди став телеканал 1+1 і соціально-мультимедійний проект "Переможці", присвячений героям АТО, які втратили кінцівки у війні, але не втратили сили духу.

Куратор "Переможців" Соломія Вітвіцька записала з Ніком велике інтерв'ю, подарувала дизайнерську вишиванку для Канае, дружини Ніка; познайомила пана Вуйчича з Олександром Чалапчієм, Сергієм Шовковим, Олександром Швецовим, Анатолієм Фатєєвим – героями АТО з протезами і презентувала благодійний номер журналу "VIVA! Переможці" англійською мовою. Інтерв'ю ви незабаром зможете побачити у ТСН і на сайті ТСН.ua. Внеском у партнерство також стало встановлення у залі Палацу спорту спеціального пандуса для комфортної можливості пересування людей на візках в зал на виступ Ніка за допомоги мецената проекту "Переможці" Василя Чубірко. "Червоний хідник" є мобільною конструкцією та її можна надалі використовувати на інших заходах Палацу.

На офіційній прес-конференції Ніка Вуйчича відбулася відеопрезентація проекту "Переможці", і вдалося розповісти про мету проекту, зокрема, про важливість зміни ставлення у суспільстві до людей з інвалідністю; навчання українських протезистів сучасним технологіям, сприяння появі соціального медично-освітнього центру нейрореабілітації для поранених тощо.

У зал грандіозної медіа-події запросили також 11-річну Софію Жиліну, яка разом з мамою змушена була залишити домівку на Донеччині через війну. Вона мріє стати телеведучою (проект "Здійсни мрію"). У Софії діагностовано рідкісну хворобу - нейрофіброматоз, що вразила кістки та нерви. Вона перенесла 30 операцій, і її права ніжка суттєво коротша від іншої. Телеведучі 1+1 будуть бігти на марафоні в Києві за Софію у неділю 9 жовтня заради її здоров'я та здійснення мрії. Дівчинка змогла поставити зірці два запитання: "Чим вразила Ніка зустріч з нашими героями АТО?" і "Як ви реагуєте, якщо на вас люди тикають пальцем ?". Нік відповів, а також обійняв дівчинку, і очі Софії засвітилися радістю. Крок на шляху до мрії стати телеведучою зроблено. Детальніше дізнаєтеся про цю історію в сюжеті ТСН.

На лекції у Палаці спорту Нік помолився разом із усім залом - близько 10 000 людей - за Україну та сказав важливі слова підтримки та мотивації для того, щоб ми змогли витримати ці потрясіння, війни, втрати близьких, економічні проблеми. Нік подарував потужне натхнення, і багатьом його слово допоможе знайти жагу до життя та обрати правильний життєвий шлях, на якому буде більше терпимості і любові.  Також сподіваємося, що на рівні політиків та бізнесменів, які почули Ніка, відбудуться гарні зміни у їхній діяльності, і ми всі разом це відчуємо. 

Контакти та співпраця з Ніком Вуйчичем та його командою будуть тривати і надалі.

Нік Вуйчич з'явився на світ без кінцівок, але це не стало для нього перешкодою. Він спритно орудує клавіатурою комп'ютера, грає в футбол, плаває, займається серфінгом, стрибає з парашутом. Всі вважають його унікальною і сильною особистістю, своїм прикладом мужності він надихає людей у всьому світі. За його сторінкою в Facebook стежать понад 8 мільйонів осіб. Коли в 2012 році Нік одружився, весь світ обговорював цю подію, а народження здорових дітей остаточно шокувало громадськість. Нік Вуйчич подолав депресію і думки про суїцид, тепер він виступає з трибуни парламентів з серйозним посланням, зустрічається з людьми з інвалідністю, з президентами різних країн. При цьому Нік любить жартувати, залишається простим і відкритою людиною, який повірив, що все можливо, якщо вірити.

Нік Вуйчич керує некомерційною організацією "Життя без кінцівок", створеної для допомоги інвалідам; близько 250 разів на рік виступає зі сцени, написав кілька книг, які миттєво стали бестселерами: "Життя без кордонів", "Нестримний", "Будь сильним", "Безмежність"; знімається в кіно, стає героєм відомих ток-шоу, виховує двох синів. Нік - мільйонер і відомий оратор. Він упевнений, що він той, хто він є, тільки завдяки вірі в Бога.

Повʼязані теми:

Наступна публікація