"Нормандська четвірка": у "Право на владу" обговорять результати зустрічі у Берліні

"Нормандська четвірка": у "Право на владу" обговорять результати зустрічі у Берліні

Фото: прес-служба каналу "1+1"

Гості та експерти програми проаналізують заяви лідерів, що пролунали після завершення зустрічі чотирьох.

Сьогодні о 23:00 в ефірі суспільно-політичного ток-шоу "Право на владу" гості та експерти обговорять зустріч лідерів "нормандської четвірки" та результативність перемовин щодо Донбасу. Тема випуску: "КИЇВ – БЕРЛІН – ДОНБАС".

Нагадаємо, вчора у Берліні відбулась зустріч Нормандської четвірки, де протягом п'яти годин Петро Порошенко, Ангела Меркель, Володимир Путін і Франсуа Олланд вели "нелегку розмову" щодо загострення ситуації на Донбасі та тривалого конфлікту. Після затяжних переговорів керівники держав не вийшли на спільну прес-конференцію і, як сказала пані Меркель, вони "домовилися домовлятися". То як цей формат допоможе миру на Донбасі, а особливо після нещодавніх погроз бойовиків – це і буде темою для дискусії в студії ток-шоу "Право на владу".  

Гості та експерти програми проаналізують заяви лідерів, та спробують відповісти, наскільки результативними є прийняті рішення для Донбасу й України в цілому. На прямому включенні зі студією до обговорення долучяться – Костянтин Єлісєєв, заступник Голови Адміністрації Президента, Андрій Окара, політичний експерт РФ, Марілуїзе Бек – член Бундестагу Німеччини, була у складі делегації, яка відвідала Донбас.

А в студії програми "Право на владу" говоритимуть: Артур Герасимов, народний депутат, "Блок Петра Порошенка", Представник Президента у Верховній Раді, Леонід Ємець, народний депутат, ВО "Батьківщина", Віталій Купрій, народний депутат, позафракційний та експерти: Юрій Радковець, воєнно-політичний експерт та журналіст Денис Казанський.

 Нагадаємо, що ведучими ток-шоу "Право на владу" стали Наталія Мосейчук добре відома телеглядачам, як незмінна ведуча ТСН, та журналіст і блогер Сергій Іванов.

 "Право на владу" виходить в прямому ефірі телеканалу 1+1 щочетверга о 23:00.

Глядачі в студії - це соціологічна вибірка з усієї України. Разом з експертами вони можуть реагувати на обговорення в студії, голосуючи і відповідаючи на запитання, поставленні на початку програми.

Повʼязані теми:

Наступна публікація