Нові колекції жакетів: Розетка представила актуальні моделі відомих брендів Новини компаній

Нові колекції жакетів: Розетка представила актуальні моделі відомих брендів

Модницям рекомендують віддати перевагу традиційній довжині жакета.

Колекцію модних жакетів від популярних виробників жіночого одягу запропонував покупцям онлайн-магазин "Розетка". Комфортні, зручні і в той же час стримані моделі жакетів сьогодні стали традиційною деталлю жіночого гардеробу.

У сезоні осінь–зима 2015–2016 дизайнери повернулися до чоловічих фасонів жіночих моделей — з подовженим, прямим і строгим силуетом. Динамічний, навіть трохи жорсткий і брутальний образ з таким жакетом допоможуть створити штани в чоловічому стилі і груба взуття. Але такий наряд може і навпаки, підкреслити тендітність і жіночність своєї власниці.

Актуальні в цьому сезоні також блейзери, які увійшли в ужиток як звичний одяг для жінок. Цієї осені на подіумах представлені однобортні і двобортні блейзери, підкреслено чоловічі або вишукано-жіночні.

Цієї осені модницям рекомендують віддати перевагу традиційній довжині жакета — до пояса або до середини стегна. Такі моделі пропонують популярні бренди, що випускають одяг для мас-маркету. У їх числі — Tom Tailor, United Colors of Benetton, Mango. Строгі елегантні моделі на трьох ґудзиках представив український виробник одягу Must Have. А любителям невимушеного стилю casual припадуть до смаку жакети від молодіжних брендів Gant, Pepe Jeans і G-Star Raw.

Моделі жакетів цього сезону чудово вписуються в актуальний модний образ, який можна доповнити спідницею або платтям, брюками, легінсами і навіть джинсами. Звичайно, офісний наряд за традицією вимагає класичної строгості. Однак жакет в чоловічому стилі можна використовувати як для солідного іміджу, так і для створення образу ексцентричної легковажної панянки. Для жіночних і романтичних образів підійдуть приталені фасони і жакети з баскою, які підкреслять гарну фігуру. У стилі casual у поєднанні з джинсами і комфортним взуттям будуть відмінно виглядати яскраві і зручні жакети. А жакет з ефектною обробкою, доповнений прикрасами, перетворить будь-який наряд на вечірній.

Широкий асортимент модних у цьому сезоні жіночих жакетів від популярних європейських і українських брендів запропонував онлайн-супермаркет "Розетка". На сторінках товарів представлені фотографії кожного виробу і його докладні характеристики. На ряд товарів поширюються акції та знижки.

Переглянути асортимент жіночих жакетів можна тут: http://rozetka.com.ua.

Наступна публікація