Нові подробиці резонансного вбивства 8-річної дівчинки. Свідчення очевидця

Нові подробиці резонансного вбивства 8-річної дівчинки. Свідчення очевидця

Фото: Думская

Дівчинку знайшли поруч із будинком підозрюваного. Знаряддям вбивства виявилася викрутка.

Стали відомі подробиці виявлення тіла дівчинки, убитої і, можливо, зґвалтованої в селі Лощинівка Одеської області.

Про це кореспонденту ТСН.uа Марії Мороз розповів сусід підозрюваного Микола, який знайшов дитину.

За словами Миколи, вранці він вийшов з будинку, щоб випустити худобу, і помітив: щось лежало у траві. Підійшовши ближче, він побачив мертву дівчинку. Її волосся були залите кров'ю, тіло - у плямах, в області серця були колоті рани.

Микола одразу ж зателефонував сільському голові і до поліції. Правоохоронці, які приїхали з собаками, через кілька годин за гарячими слідами визначили, що ймовірний вбивця - сусід Миколи, 20-річний ром Михайло.

У Михайла знайшли знаряддя вбивства - викрутку. Також неподалік від місця злочину, в траві, виявили його куртку. При цьому штани зловмисник встиг випрати.

Як відомо, Михайло народився і виріс у цьому селі. Його мама і бабуся - циганки. Батько - чи то росіянин, чи то болгарин.

Сьогодні, 28 серпня, в Лощиновці відбулося народне віче, на якому селяни вимагали вигнати циган з населеного пункту. Напередодні стало відомо про те, що був знайдений труп дівчинки з ознаками насильницької смерті. Правоохоронці нарахували на тілі вбитої множинні проникаючі поранення й синці.

Наразі правоохоронці чекають результатів судмедекспертизи, але за попередніми даними, дівчинку було зґвалтовано.

У жовтні їй мало виповнитися 9 років.

За підозрою у вбивстві затримали 20-річного жителя Лощинівки – рома за національністю. Обурені мешканці села великим натовпом пішли громити поселення ромів у цьому населеному пункті з наміром вигнати поселенців, які з'явилися в селі близько трьох років тому. Було пошкоджено близько 6-7 будинків, люди покинули будинки ще до погрому.

Повʼязані теми:

Наступна публікація