Новий адвокат ГРУвця Александрова не думає, що на нього тиснутимуть, як на Грабовського

Новий адвокат ГРУвця Александрова не думає, що на нього тиснутимуть, як на Грабовського

Росіянин Олександр Александров / Фото: УНІАН

Рибін впевнений, що справа про вбивство колеги буде швидко розслідувана.

Новий адвокат ГРУвця Олександра Александрова Валентин Рибін шокований оприлюдненим військовою прокуратурою відео, на якому Юрій Грабовський відмовляється захищати в суді росіянина. Про це Рибін розповів кореспонденту ТСН.

"Насправді мені важко коментувати дане відео. Тому що це жахливо. Данно відео жахливо і те, що Юра на цьому відео говорить я впевнений, що він це говорить крім своєї волі", - каже Рибін.

Втім, на думку адвоката, до планів злочинців входило опублікувати це відео пізніше. У тому, що відео вже було виявлене оперативниками, Рибін бачить велику заслугу слідчих і висловлює впевненість, що невдовзі справу буде розслідувано, а мотиви замовників злочину стануть відомі.

Нині Рибін знайомиться із матеріалами справи свого нового підзахисного і каже, що не має жодної особистої зацікавленості у цьому процесі. Лише виконує свій професійний обов'язок, як і з будь-яким іншим підзахисним. Зауважує, що на вшанування пам'яті Грабовського має сумлінно вести справу.

"Ніякого тиску на мене не здійснюється. І я вважаю, що і не буде здійснюватися. Тому що мої дії не можуть викликати ні в кого ані роздратування, ані бажання якимось чином звести зі мною рахунки. Я відкритий і готовий працювати", - запевнив адвокат.

Адвокат Валентин Рибін долучився до справи Александрова 21 березня, коли Грабовський вже пропустив кілька засідань. Рибін попросив перенести засідання для ознайомлення з матеріалами справи. 

Нагадаємо, 10 березня Національна поліція України почала розшукувати зниклого адвоката ГРУвця Олександра Александрова Юрія Грабовського. 9 березня Грабовський повинен був з'явитися на засідання суду по справі Александрова і Єрофєєва, однак через його відсутність засідання було перенесено.

Тіло зниклого захисника російського ГРУвця Олександра Александрова знайшли в Черкаській області. Головний військовий прокурор Анатолій Матіос заявив, що вбивство було добре профінансовано та ретельно сплановано.

Кореспондент ТСН Валерія Ковалінська

Прокуратура оприлюднила відео з адвокатом Грабовським

Прокуратура оприлюднила відео з адвокатом Грабовським

Повʼязані теми:

Наступна публікація