Новий проект #Книголав надихне читати кожного українця

Новий проект #Книголав надихне читати кожного українця

Новий проект #Книголав надихне читати кожного українця

Стартував проект #Книголав

Група 1+1 медіа запустила онлайн платформу knigolove.com.ua про якісні і цікаві книги, які формують особистість і успішність.

Наприкінці березня, стартував проект #Книголав, розроблений групою 1+1 медіа, спільно з видавництвом "Основи" і інтернет-магазином Yakaboo.

Його ідея не просто ще раз сказати, що українці читають мало чи що читати важливо. Проект надихатиме реальним прикладом, реальних людей, які досягнули успіху і на яких хочеться рівнятись.

Проект уже підтримали відомі та успішні українці, створивши власні мастріди – книги, які справили на них найбільше враження і вплинули на їхнє життя. Серед них: Валерій Пекар, Григорій Коваленко, ведучі ТСН – Соломія Вітвіцька, Лідія Таран та Юлія Бориско, Олександр Ткаченко, Валерій Варениця та інші.

Щотижня мастріди доповнюватимуться новими списками від успішних представників різних сфер: бізнеса, культури, політики, мистецтва, громадських діячів, тощо.

Платформа максимально зручна в користуванні. В кілька кліків можна: переглянути маст-ріди відомих українців або тематичні підбірки; внести книги, які сподобались їх у власний віш-ліст і одразу замовити в онлайн магазині. Крім того, свій віш-ліст можна відправити друзям або поділитись ним в соцмережах.

"У світі є велика кількість книг, які хотілося б прочитати, та, зазвичай, саме такий великий вибір і є причиною катастрофічно низького рівня читання. Проект #Книголав може стати відправною точкою у світ різної літератури, адже  на сайті ви можете побачити, що читають відомі люди, лідери думок із різних сфер, котрі близькі вам за цінностями або яких ви хочете наслідувати. #Книголав допоможе у виборі книг, і ми розраховуємо, що проект стане майданчиком для обміну думками, розмов про книги та, завдяки відомим людям, котрі вже до нас долучилися, все більше українців почнуть читати" - коментує запуск проекту Світлана Павелецька, PR директор 1+1 медіа.

Окрім популяризації читання, засновники проекту планують видання світових бестселерів у різних жанрах українською мовою. На сьогодні в рамках проекту українською мовою вже були видані такі популярні у всьому світі книги, як "Почни з чому" Саймона Сінека, "Гордість і упередження і зомбі" Джейн Остін та Сета Ґрем-Сміта, "Джунглі в долині Мумі-Тролів" Туве Янссон та "Шлях до так" Роджера Фішер і Вільяма Юрі.

Повʼязані теми:

Наступна публікація