Новий рік на всі 360°. ТСН.ua представляє перше сферичне відео відкриття головної ялинки

Новий рік на всі 360°. ТСН.ua представляє перше сферичне відео відкриття головної ялинки

Спробуйте новий формат і пориньте у віртуальну реальність.

ТСН.ua зняв панормане відео відкриття головної ялинки країни на Софійській площі / Фото: Facebook / Петро Порошенко
ТСН.ua перший серед українських новинарів зняв панорамне відео у форматі віртуальної реальності. Кожен глядач 10-хвилинного ролика з відкриття головної ялинки країни на Софійській площі в Києві має змогу опинитися у центрі яскравого новорічного свята і роздивитися його з усіх боків.

Відео 360° дозволяє самостійно керувати кадром і обирати потрібний ракурс. Для цього користувачам ПК достатньо лише "схопити" картинку курсором і повернути відео у потрібному напрямку або скористатися навігаційними клавішами у верхньому лівому кутку. З телефонів відео необхідно дивитися за допомогою мобільного додатку YouTube на iOS чи Android.

"Формат відео 360° відкриває багато нових можливостей. Фактично, змінюється модель взаємодії з аудиторією: тепер не оператор вирішує, що потрапить у кадр, а кожен окремий глядач, – розповідає головний редактор ТСН.ua Костянтин Войтенко. – Ми впевнені, що наша аудиторія оцінить ці переваги, і ми з нашими партнерами з 360discoVR вже готуємо нові проекти у форматі віртуальної реальності".

Максимально оцінити всі можливості формату панорамного відео допоможуть окуляри віртуальної реальності. Також користувачам ПК ми радимо дивитися відео у браузері Google Chrome.

ТСН вдячний за допомогу у зйомках 360discoVR.

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Тренди соцмереж
Наступна публікація