Новорічну ніч у Києві охоронятимуть понад 500 поліцейських

Новорічну ніч у Києві охоронятимуть понад 500 поліцейських

Понад 500 поліцейських охоронятимуть порядок під святкування у Києві. / Фото: Facebook/Арсен Аваков

У главку поліції і в кожному райуправлінні працюють оперативні чергові.

Понад півтисячі поліцейських, а також співробітники патрульної поліції і Національної гвардії України будуть охороняти правопорядок у Києві під час святкування Нового року.

"31 грудня на добове чергування заступили понад 500 правоохоронців столичної поліції, а також працівники патрульної поліції і Національної гвардії України", - йдеться в повідомленні відділу комунікації Головного управління Національної поліції у Києві.

Напередодні Нового 2016 року співробітники чергової частини Головного управління столичної поліції вперше заступили на службу в новій формі співробітника поліції.

У главку поліції і в кожному райуправлінні працюють оперативні чергові, слідчо-оперативні групи та дільничні інспектори поліції. Оператори лінії "102", як зазвичай, приймають дзвінки і намагаються максимально швидко допомогти у вирішенні питань і проблем громадян.

"Весь особовий склад орієнтований на оперативне реагування на всі повідомлення та події і на допомогу кожному, хто її потребуватиме", - підкреслив заступник голови Нацполиции України - начальник Головного управління Нацполиции в Києві Андрій Крищенко.

Повʼязані теми:

Наступна публікація