Обгорілі діти на Одещині: батько розповів свою версію пожежі в сільській хаті

Обгорілі діти на Одещині: батько розповів свою версію пожежі в сільській хаті

Мати спершу звинуватила чоловіка у підпалі, а потім відмовилася від цих слів.

Медики Одещини борються за життя матері і двох її дітей – 6-річного сина і 4-річної донечки. Всі вони постраждали під час пожежі, яку спричинила сімейна сварка, йдеться в сюжеті ТСН.19:30.

Сусіди родини наперебій запевняють, що Олександр дуже дбав за дружину та дітей і ніколи не заподіяв би їм шкоди. "Ми не знаємо, скільки разів вона кидала його і верталася. Поїхала на заробітки в Одесу, звідти привезла бойфренда. Він їй усе прощає, він тихий, скромний хлопчина, він нікому ніякого зла не зробив", - твердить Ніна Овчарук.

Батько розлив по хаті бензин: на Одещині через сімейну драма ледь не загинула жінка з двома дітьми

Батько розлив по хаті бензин: на Одещині через сімейну драма ледь не загинула жінка з двома дітьми

Сам господар розповідає, що дійсно випив і посварилися з дружиною. Під час сварки розхлюпав у кімнаті бензин, от тільки вогню не запалював, а розвернувся і пішов з хати. А вже надворі почув вибух і побачив полум'я у вікні. "Я розвернувся і забіг до хати, у хаті вже було темно, я намацав дитину, вибіг із нею надвір. Вогонь горів, я її поклав на землю куртку, розстібнув и собою накрив, щоб погасити полум'я. Швидко забіг назад і витяг іще одну дитину", - стверджує Олександр Красевич.

Рятувати дружину допомогали сусіди. У швидкій жінка розповіла, що чоловік вихлюпнув на неї бензин та підпалив. Але слідчим пізніше сказала, що чоловік не винний і претензій до нього вона не має. "37-річний чоловік, щоб налякати дружину, розлив по будинку близько трьох літрів бензину та сазав, що підпалить його. Але цього робити не збирався. Жінка в цей час намагалася підпалити плиту, внаслідок чого сталося загоряння", - розповіла офіційну версію інциденту прес-секретар ГУ Нацполіції в Одеській області Анастасія Якубенко.

Медики кажуть, що стан матері і дітей дуже важкий, їм необхідні дорогі ліки та численні операції. "Хлопчик має 73% опіків, багато глибоких. У дівчинки 40%, а у мами 60%, зараз усі в реанімації. Забезпечені медикаментами до ранку, ми визначаємося, що необхідно, і будемо на рівні області розмовляти про подальше забезпечення цих дітей", - пояснив головний лікар Одеського обласного медичного клінічного центру Вадим Шухтін.

Селяни за два дні зібрали три тисячі гривень допомоги потерпілим. Але цих коштів ледь вистачить на добу лікування.

Кореспондент ТСН Олена Черняєва

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Виховання дітей
Наступна публікація