Обвинувачуваний у трагедії Іл-76 генерал повертається на роботу до Генштабу

Обвинувачуваний у трагедії Іл-76 генерал повертається на роботу до Генштабу

Назаров скучив за роботою

Військовий пообіцяв не тікати з країни та співпрацювати зі слідством.

Генерал-майор Віктор Назаров планує якнайшвидше повернутися у Генштаб на свою посаду першого заступника начальника, повідомляє ТСН.День.

Слідство наполягало на арешті генерала, але він вніс заставу у 365 тисяч гривень і залишився на волі. Ще сьогодні Назаров перебуває у військовому шпиталі. Ухвалу про свій арешт військовослужбовець оскаржив в апеляційному суді Києва. Винним себе не вважає, готовий співпрацювати зі слідством та обіцяє, що з України нікуди не втікатиме.

"На вихідні я вже повернусь до роботи. Бо я вже відверто скучив і мій режим роботи такий, що я звик працювати фактично без вихідних. І це вимушене знаходження в лікарні негативно впливає на моє внутрішнє почуття. З одного боку, тиск, пов'язаний стосовно мене порушення цієї підозри. А з іншого боку, що я відірваний від тієї праці, яку я люблю, і якою я вже займаюся 35 років", - поділився Назаров з ТСН.

Нагадаємо, генерал-майору Назарову закидають службову недбалість, що призвела до загибелі 40 військових і 9 членів екіпажу літака ІЛ-76, який влітку збили терористи.

Обвинуваченого в катастрофі Іл-76 Назарова відпустили під заставу

Обвинуваченого в катастрофі Іл-76 Назарова відпустили під заставу

Повʼязані теми:

Наступна публікація