Одеситок, що знялися в еротичному календарі для Євромайдану, обдурили

Одеситок, що знялися в еротичному календарі для Євромайдану, обдурили

Дівчат з календаря для Євромайдану ошукали / Фото: olex-kurinniy.livejournal.com

Фотосесія дівчат призначалася для реклами взуття.

Молоді одеситки, які створили еротичний календар в підтримку лідерів опозиції Євромайдану стверджують, що їх обдурили, йдеться у сюжеті "ТСН. Особливе"

Їх фотосессія, яку використали на світлинах календаря з революційними гаслами, призначалась для реклами магазину взуття, а фото агентство, яке використало фотосесію у цьому календарі, дозволу батьків на використання знімків отримало.

"ТСН. Особливе" вдалось поспілкуватись із фотографом, який проводив цю фотосесію Антоном Сонко і з мамою одної із моделей

"Я сфотографував і все. А далі, що відбувалося, я не знаю. Спочатку це просто була фотосесія дівчат у спідній білизні. Може це реклама нижньої білизни. 12 дівчаток сфотографувати зможеш, зможу, оп - зробив, обробив і відправив фотографії. Далі що з ними, мене це питання і не цікавить", - прокоментував фотограф.

Мами дівчат, у свою чергу, збираються судитися і подають позов на модельне агентство. Адже декому з моделей нема 18 років і дозвіл на зйомки батьки е давали.

Нагадаємо, вчора в інтернеті з'явилися провокаційні світлини з нібито еротичного календаря, зробленого молодими одеситками на підтримку Євромайдану.

Повʼязані теми:

Наступна публікація