Одеська "біженка", яка гастролює по всій Україні, виманила у довірливих людей чимало грошей

Одеська "біженка", яка гастролює по всій Україні, виманила у довірливих людей чимало грошей

Жінка поїхала в вояж по Криму

Раніше жінку бачили на Антимайдані. 

Згорьована одеситка Марія Ципко, яка в ефірі всіх російських каналів розповідала про жахіття бандерівської навали, виявилася не лише вмілою акторкою, а й аферисткою зі стажем. Ошукані земляки впізнали в ній жінку, якій віддали немало грошей. Тепер із нетерпінням чекають на її повернення, як і сусіди інших "біженок", що досі гастролюють по Криму, - йдеться в сюжеті ТСН.19:30.

Жінка свої сльози на російські камери лила в різних точках України. Зараз вікна одеситки Марі заварені металевими листами, тому невідомо, що відбувається в її помешканні. Сусіди кажуть, що жінку бачили тут ще до кримського вояжу. Але всередині забарикадованої квартири хтось живий все-таки є, стверджують сусіди, хоч на вулицю і не виходить.

Зірку російського агітпрому напередодні кримського вояжу не раз бачили на Антимайдані. Вона збирала гроші на Куликовому полі, а в сусідньому Іллічівську боронила памʼятник Леніну.

Уже давно розшукати Марію намагаються люди. Вони впізнали в жінці, що просила Росію про допомогу, аферистку, яка раніше виманила в них чималі суми грошей.

Ще одну так звану "біженку з Одеси" Тетяну розшукують її односельці із села Велика Долина. Просто, щоб подивитися їй в очі після почутого. Тетяна з чоловіком працювали реалізаторами на місцевому базарі. Уже кілька днів їхні магазини зачинені, немає нікого і вдома. Телефоном Марія розказала ТСН, що зараз у Криму, проте, де її колеги із одеської делегації "біженців", не каже.

Нагадаємо, що Україною їздить група проросійських "гастролерів", яка провокує конфлікти і розказує про фашистів

Кореспондент ТСН Сергій Осадчук.

У "одеситці" Марії Ципко впізнали шахрайку зі стажем

У "одеситці" Марії Ципко впізнали шахрайку зі стажем

Повʼязані теми:

Наступна публікація