Одеська поліція здала кров для військового шпиталю

Одеська поліція здала кров для військового шпиталю

Одеська поліція здала кров для військового шпиталю

Правоохоронці постійно беруть участь у подібних акціях.

В Одесі поліцейські здали кров для пацієнтів військового шпиталю та для потерпілих у дорожньо-транспортних пригодах. Акція "Здай кров – урятуй життя" відбувається в Україні щороку, йдеться в сюжеті ТСН.19:30.

Одеські правоохоронці здають кров регулярно, кілька разів на рік. Переважно це адресні благодійні акції.

Нині про потребу в препаратах крові заявив одеський військовий шпиталь. Медики кажуть – час до часу змушені звертатися по допомогу до правоохоронців.

Препаратів крові вистачає не завжди, а надто вони необхідні для поранених бійців. Поліцейські відгукуються охоче, допомагають завжди безкоштовно.

"Це дуже важливо для нас, тому що в поліції працюють молоді люди. Вони, в основному, обстежені, здорові. Головне – приходять свідомо та добровільно. Вони готуються до цього, що важливо для нас. Вони знають, що неможна пити, курити, антибіотики приймати", - розповів головний лікар обласної станції переливання крові Михайло Бортко.

Оперативники управління превентивної діяльності та службовці роти ДПС зранку зібралися в обласному центрі переливання крові. На рівні з колегами-чоловіками кров здавали і жінки.

"Мабуть, жінкам не страшно. Чоловікам страшніше. Жінка більш нормально це переносить, це нормально. Чоловіки побоюються, але все-таки є люди, котрі постійно здають кров", - розповіла інспектор управління превентивної діяльності ГУНП в Одеській області Олена Ревегук.

Раніше у Дніпропетровську рекордна кількість городян прийшла здати кров. У черги вишукувалися сотні людей.

В Одесі поліцейські здали кров для військового шпиталю та постраждалих у ДТП

В Одесі поліцейські здали кров для військового шпиталю та постраждалих у ДТП

Повʼязані теми:

Наступна публікація