Одеський хлопчик-знайда може виявитися іноземцем

Одеський хлопчик-знайда може виявитися іноземцем

Одеський хлопчик-знайда може виявитися іноземцем

Правоохоронці досі не можуть знайти його родичів в Україні.

До хлочика-знайди з Одеси знову пустили відвідувачів. Після операції малюк почувається добре, лише трохи заслаб від наркозу, йдеться в сюжеті ТСН.19:30.

Одеситка Оксана принесла Вові гарячій домашній обід. Приголомшливу історію малюка почула в новинах. Мати двох дітей каже, що не змогла лишитися осторонь. Провідати Вову привела усю родину. Адже понад усе дитя зараз потребує ласки і турботи.

"Викинути на вулицю дитину – це я просто не знаю, якою матір'ю треба бути. Як? Хочеться відновити оцю нестачу любові, піклування материнського. Всім світом цю дитину взяти та обігріти", - каже одеситка.

Хлопчик загалом оговтався після операції. Пластику лоба йому робила медична бригада з обласного опікового центру. Двогодинне втручання та наркоз малюк переніс добре.

"Операция минула добре. Зараз потрібно проводити лікування по загоєнню цих ран. Пересадка – це все ж таки рана. Потрібен час, щоби шкіра прижилася. Стан стабільний, посміхається, їсть, п'є, радіє життю", - розповів лікар Вови Іван Майстренко.

Поліція продовжує шукати рідних хлопчика, якого знайшли в Одесі

Поліція продовжує шукати рідних хлопчика, якого знайшли в Одесі

Найближчими днями малюка переведуть до хірургічного відділення. Там він лікуватиметься, поки остаточно не загояться рани на чолі. Інших проблем зі здоров'ям у нього не виявили.

Про рідних малого досі нічого не відомо. Інформації про хлопчика не знайшли ні у списках зниклих дітей, ані серед сімей, що перебувають на обліку і потребують допомоги.

Два звернення ймовірних родичів Вови виявилися помилковими. Більше до поліції із заявами про те, що упізнали малюка, ніхто не звертався. Серед інших версій слідства – хлопчик ніколи і ніде не був зареєстрований або його привезли здалеку, можливо, з-за кордону – зокрема, з Придністров'я.

Як повідомлялося, побитого, знесиленого та голодного малюка знайшли в Одесі рано вранці 2 червня на вулиці в приватному секторі. На вигляд дитині 3-4 роки. Сам він ані про себе, ані про свою родину нічого розповісти не може.

8 червня дитину прооперували. Хлопчику зробили пересадку шкіри, щоб швидше загоїлися глибокі скальповані рани на голові.

Зараз дитину готують до всиновлення. Психолог провів діагностику розвитку малюка – його рівень відповідає двом рокам, хоча на вигляд хлопчик старший.

Кореспондент ТСН Олена Черняєва

Повʼязані теми:

Наступна публікація