Одеського суддю-стрільця терміново перевели до приватної лікарні

Одеського суддю-стрільця терміново перевели до приватної лікарні

Одеського суддю-стрільця терміново перевели до приватної лікарні

Бурана перевели до приватної лікарні

Про стан здоров'я Бурана не повідомляють.

Після затримання суддя Малиновського райсуду Олексій Буран перебував у Одеській лікарні №11, однак перед приїздом журналістів карета швидкої перевезла його до іншого медзакладу, передає кореспондент ТСН.

З власних джерел ТСН стало відомо, що рішення про переведення Олексія Бурана прийняла його родина. Перевели суддю до приватної лікарні. До якої — тримають у секреті. Його фізичний стан у лікарні не коментують.

"За інформацією від лікарів, його консультували кілька консультантів і перевели швидкою допомогою в іншу установу. Немає в кого запитувати тепер згоду на отримання інформації, оскільки хворий покинув наш заклад", - пояснила заступник головного лікаря лікарні №11 Ганна Дуданова.

Як відомо, Верховна Рада та Верховний суд вже дали згоду на затримання одеського судді Олексія Бурана.

Нагадаємо, 29 березня детективами Національного антикорупційного бюро України спільно з працівниками Національної поліції було викрито одного із суддів Малиновського районного суду Одеси на отриманні неправомірної вигоди в сумі 500 тис. гривень.

Зазначені кошти чиновник вимагав через посередника для винесення певного судового рішення у цивільній справі про стягнення боргу.

Під час проведення слідчих дій вказаний суддя чинив опір працівникам Національного бюро. Суддя Олексій Буран відкрив вогонь з вогнепальної зброї і користуючись імунітетом втік.

Згодом поліція оточила селище Совіньйон, де суддя влаштував стрілянину. Перед затриманням Буран намагався порізати вени

Кореспондент ТСН Сергій Осадчук

Одеського суддю-стрільця перевели до приватної лікарні

Одеського суддю-стрільця перевели до приватної лікарні

Повʼязані теми:

Наступна публікація