Один з найефективніших засобів профілактики грипу - українська медова з перцем

Про найефективніші способи захисту від грипу і застуди розповідає фітотерапевт Борис Скачко.

Перець – щит від бронхіту та пневмонії

- Сьогодні, у період грипу та ослаблення імунітету, один із найефективніших засобів для профілактики – настоянка на меду та перці, - вважає експерт. - Оптимальний варіант – "Українська медова з перцем". У ній є хороші інгредієнти. По-перше, перець чилі. Коли людина вживає цей продукт у складі тієї ж перцівки, у неї підвищується прилив крові до горла і стравоходу.

Коли перець потрапляє до горла, то практично відразу підвищується імунітет до вірусів. Це фактично пряма боротьба з ГРЗ і профілактика грипу, у тому числі і свинячого. Далі перцівка активізує прилив крові до стравоходу. Зверніть увагу на рекомендації під час застуди: пити теплі напої. Вони не потрапляють до легень, але ефект хороший. Те ж саме і з перцем – відбувається прилив крові і збільшується кровообіг в трахеї і бронхах. Тобто йде профілактика ускладнень, і вже трахеобронхіт і пневмонія людині не загрожують.

Потрапляючи до шлунка, перець викликає прилив крові до тканин. Тому медову з перцем добре пити як аперитив перед їжею - вона поліпшує травлення.

Мед – надійне паливо для печінки

- Те, що в напої присутній мед, тим більше гречаний, – просто чудово, - продовжує фітотерапевт. - Він пом'якшує дію перцю чилі і є надійним паливом для печінки. Глюкоза і фруктоза, які присутні в меді, використовуються печінкою для активації всіх функцій: синтезу білків, чищення крові. І той білок, який потрапив за медово-перцевою настоянкою, засвоюється краще і потрапляє до імунної системи.

Пляшка Nemiroff
Відмінно доповнює настоянку присутність такої лікарської рослини, як буркун, який робить кров рідшою, тим самим покращуючи роботу імунної системи.

ЯК ПРИЙМАТИ
100 грам Nemiroff "Української медової з перцем" розбити на чотири прийоми в день (по 25 г) і приймати як аперитив перед їжею.

ЦЕ ЦІКАВО
- "Українську Медову з перцем" винайшла компанія Nemiroff. Вона вперше у світі використала в одному напої незвичайне поєднання протилежностей – меду і перцю.

- У складі використовується гострий перець-чилі. Цей перець привозиться з Індії.

- Кожен перчик кладеться до пляшки вручну. При цьому чуйні руки фахівців ретельно ретельно перевіряють кожен перчик.

- Солодкість – не головна перевага меду. У складі напою використовується мед (гречаний) з легкою гіркуватістю, щоби забезпечити гармонійне поєднання компонентів.

- До складу входить цілюща рослина буркун. Воно широко застосовується в народній медицині при безсонні, головному болі, бронхіті.

Залиште свій коментар

Аватар
Залиште свій коментар

Коментарі до посту

Останні Перші Популярні Разом коментарів: