Окупанти Криму затвердили бюджет і похвалилися "великим мішком грошей"

Окупанти Криму затвердили бюджет і похвалилися "великим мішком грошей"

Окупанти кажуть, що для півострову виділили значну суму коштів / Фото: Getty Images

Константинов заявив, що за виділені кошти варто дякувати Діду Морозу.

Сьогодні, 25 грудня, нелегітимні депутати анексованого Росією Криму прийняли бюджет на 2016 рік. Про це заявив самопроголошений  "глава Держради" Володимир з.

Ватажок окупованого півострова заявив, що такого бюджету у Криму нібито ніколи не було і Новий рік люди зустрічатимуть "із великим мішком грошей".

"Такого бюджету у нас ще не було в Криму. Ми отримали всі відповіді на наші фінансові запитання. Зрозуміло, що грошей, скільки їх не діли, їх завжди мало, але те, що ми отримуємо на наступний рік, дай Бог все це освоїти. Кримчани можуть зустрічати Новий рік з дуже хорошим і позитивним настроєм, з великим мішком грошей від Діда Мороза, а як його звуть, ми знаємо ", - цитує окупанта РИА "Новости".

За даними агенції, загальний обсяг доходів бюджету  окупованого півострову становить - 67, 353 млрд руб. Загальний обсяг видатків - 86, 653 млрд руб. Обсяг  субвенцій із федерального бюджету в дохідну частину бюджету  становить 64,3%.

Нагадаємо, раніше так званий голова Державної ради окупованого Криму Володимир Константинов заявив, що застосування досвіду 90-х років дозволить домогтися в Криму колосального зростання економіки.

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Держбюджет-2020
Наступна публікація